Agenția

Combinăm gândirea strategică cu o abordare creativă pentru a consolida prezența digitală a brandurilor cu care colaborăm; le ajutăm să se conecteze mai eficient cu clienții lor.

Sună-ne

DESPRE NOI

Cine suntem?

Idei, strategii, analiză și creativitate. Suntem o agenție de marketing digital orientată către rezultate, generarea lead-urilor, optimizarea conversiilor, creșterea vizibilității online și a traficului web. Ne angajăm să îți oferim tactici viabile de performance marketing printr-o suită completă de servicii: Design, Dezvoltare web, SEO, PPC, Social Media and more. În același timp, te ajutăm să obții informații valoroase despre clienții tăi, cu scopul de-a le oferi o experiență pozitivă, convingătoare și funcțională.

De ce să ne alegi?

Daromedia use the lastest tehnology

CONSECVENȚĂ

Daromedia Vast Experience

TRANSPARENȚĂ

Daromedia Developemnt

STRATEGIE

Misiunea noastră

Soluții creative pentru provocările digitale ale brandului tău

Susținem analiza tehnică, bazată pe date a problemelor. În același timp, credem că doar o abordare creativă a lor poate crea acele experiențe digitale care plasează un brand în topul preferințelor publicului țintă.

Poveștile de succes nu sunt un rezultat al urmăririi unor pași predefiniți, sau al copierii unei “rețete de succes”. Ele apar atunci când abordarea se face cu entuziasm, curaj și un spirit inovativ. De aceea creăm relații de lungă durată cu clienții noștri, pentru a identifica mixul de soluții corect și a-l testa și implementa împreună.

Echipa

Cunoaște echipa de marketeri creativi:

Ovidiu Dărămuș

Co-founder

Alexandra Drugă

Copywriter

Adrian Dance

Programator

Oana Fulea

Contabilitate

Rareș Budac

Co-founder

Lucian Manițiu

UX / UI Designer

Rareș Cioran

Programator

Zoltan Szoke

Data Entry

Anamaria Băluț

Account Planner

Andrei Ungureanu

PPC Manager

Emanuel Gogâlnic

Programator

Rebeca Dîlbea

Manager Operațional