Hello world!!!

Să ne cunoaștem mai bine. Cine este Daro Media?

După ”lupte seculare” care au durat mai bine de 4 ani, iată-ne în sfârșit la primul articol de pe blogul Daro Media. Înainte să vă grăbiți să ne spuneți că ne-a luat cam mult timp, trebuie să înțelegeți că noi suntem ardelenii tipici, cei care ”tac și fac”. În ultimii ani am fost ocupați să muncim pentru zeci de proiecte frumoase, care ne-au ajutat să căpătăm experiență în ceea ce privește zona de online marketing în România și nu numai.

Am cunoscut o mulțime de oameni frumoși, am creat strategii și am dezvoltat concepte pentru branduri și pentru companii din cele mai variate domenii de activitate, ceea ce ne-a ”obligat” să învățăm tot felul de lucruri noi, cu care poate nici măcar nu ne gândeam că ne vom întâlni vreodată.

Așa că acum a sosit momentul să ne cunoașteți și voi mai bine. Acest blog nu va fi unul pe care să ne lăudăm noi cât de frumoși și de deștepți suntem (nu că n-am fi!), ci va fi o posibilitate prin care să vă arătăm ce se întâmplă și ”în culise”, care sunt etapele prin care trecem atunci când lucrăm la un proiect, studii de caz și tot felul de lucruri care credem că vi se vor părea interesante, fie că sunteți implicați în acest domeniu, sau nu.

Totodată, în acești ani și echipa noastră a trecut prin mai multe schimbări de componență (la fel ca echipa națională de fotbal a României, numai cu rezultate mai bune), așa că acum Daro Media înseamnă o echipă de oameni tineri, pasionați de tot ceea ce înseamnă comunicarea online. Ca și în viața ”reală”, orice interacțiune contează, la fel cum prima impresie este importantă pentru a stabili legături ce se pot transforma în colaborări de lungă durată.

Fie că este vorba despre un design pentru un website sau despre construirea unei prezențe puternice în mediul online, ne folosim de experiența noastră și de cele mai noi trenduri în domeniul comunicării digitale, pentru a transmite mesaje clare și puternice, la momentul potrivit și în mediul potrivit. Nu ne place să mergem ”pe ghicite”, lăsăm asta pe seama prezicătorilor în cărți; abordăm strategii concrete, care știm că oferă cele mai bune rezultate. Știm că este greu să fii cel mai bun, că sunt atâția factori de care trebuie să ții cont în acest demers și știm că orice lucru care se realizează cu multă muncă și cu multe eforturi aduce mai multe satisfacții decât soluțiile simple, care funcționeză numai pe moment. De asemenea, onestitatea și transparența sunt două principii după care ne ghidăm în activitatea noastră, pentru că nu se pot clădi lucruri durabile pe false promisiuni.

Poate că mergem împotriva curentului atunci când spunem că vrem să fim apreciați, nu cunoscuți, lucru pe care îl recomandăm și clienților noștri. Indiferent că este vorba despre produse sau servicii, experiențele celor cu care interacționezi sunt cele mai importante, pentru că astfel poți construi un brand apreciat și respectat, ceea ce este mai important decât popularitatea (care de multe ori se poate datora și unor experiențe negative).

Ne place sa credem că avem o abordare diferită în tot ce facem, că suntem foarte deschiși la noutăți și că orice lucru bun nu rămâne nerăsplătit. Astfel s-ar putea răspunde în câteva cuvinte clasicelor întrebări ”cine suntem și ce facem”, însă cel mai bine este să vă lăsăm pe voi să ne descoperiți în continuare. Vă invităm să ne urmăriți blogul, pentru că urmează o serie de articole interesante, să mai aruncați un ochi pe pagina noastră de Facebook și să ne scrieți în comentarii dacă aveți întrebări, dacă vi se pare interesant ceva ce citiți aici. Deasemenea, nu vă sfiiți să arătați și prietenilor voștri (sharing is caring!). Totuși, avem rugămintea să păstrați decența în comentarii, deoarece nu tolerăm atacuri la adresa noastră sau a altor comentatori și ne rezervăm dreptul să ștergem aceste comentarii.

Hello world

Distribuie articolul:Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *