Daro Media aniversează 5 ani de la înființare

Ca orice an din calendar, anul 2011 a fost un an plin de evenimente de o deosebită importanță istorică. A fost un an al descoperirilor, dar și al marilor pierderi. A fost, printre altele anul în care Steve Jobs a lăsat în urma sa un adevărat imperiu IT, compania Apple. A fost anul în care naveta spațială Discovery și-a încheiat ultima călătorie în spațiu. A fost anul în care o lume întreagă a urmărit căsătoria regală de la Londra. Într-un cuvânt, a fost un an plin atunci când am făcut bilanțul de la final.

Aniversare 5 ani Daro MediaPentru noi însă, anul 2011 înseamnă și altceva. Este anul în care a luat naștere Daro Media, iar data de 1 februarie 2011 reprezintă chiar prima zi de activitate. Totul a început, ca orice poveste de succes frumoasă, cu visul unui tânăr care își dorea să facă ceva ce, pentru toți cei din jur, părea la momentul respectiv o nebunie. O agenție de marketing online, ca să nu mai lucreze ca freelancer pentru alte companii.

Nu are rost să vă enumerăm acum ce înseamnă să îți deschizi o afacere în România și câte provocări vei întâlni în drumul tău, pentru că o mică parte din aceste ”aventuri” le puteți citi chiar în articolul scris de Ovidiu pe blogul său.

În schimb, putem să vă spunem ce înseamnă Daro Media acum, după 5 ani. Înseamnă, în primul rând o agenție specializată în domeniul comunicării online care se bucură de încrederea mai multor clienți mulțumiți de rezultatele obținute. Înseamnă o agenție construită pe niște principii clare, de la care nu ne abatem niciodată: eficiență, onestitate, transparență și dezvoltare.

Și nu în ultimul rând, înseamnă o echipă. Pentru că, orice proiect, oricât de promițător ar părea nu este nimic fără oamenii care să îl susțină. Știți anunțurile acelea de angajare unde li se promite candidaților ”un mediu de lucru plăcut”, într-o ”echipă dinamică”? Ei bine, noi putem să ne bucurăm de faptul că avem aceste lucruri. Avem același scop, știm pe ce drum trebuie să mergem, ne știm punctele forte și punctele slabe ale fiecăruia, așa că ne putem completa reciproc. Așa că, atunci când faci ceva cu plăcere, nu ai cum să greșești prea mult.

Ce ne propunem pentru viitor? Ce își dorește orice companie: să creștem, să ne dezvoltăm, să consolidăm relațiile pe care le avem cu clienții noștri, să fim tot mai buni în ceea ce facem și să nu uităm de unde am pornit, pentru că numai așa vom rămâne cu picioarele pe pământ.

Așadar, pentru noi, data de 31 ianuarie 2016 a fost data în care am sărbătorit 5 ani de activitate, cu bune, cu rele, cu speranțe și dezamăgiri. Însă acești 5 ani ne definesc și ne ajută să apreciem unde am ajuns astăzi.

De aceea, dorim să mulțumim tuturor clienților și colaboratorilor noștri, cu care lucrăm în prezent sau cu care am lucrat în trecut pentru că ne-au fost alături. Și nu în ultimul rând, mulțumim familiilor și prietenilor care ne suportă atunci când suntem entuziasmați pentru vreun proiect și începem să le povestim despre strategii și planuri elaborate care probabil că oricum nu îi interesează. 🙂

”La mulți ani!” Daro Media pentru 5 ani de activitate! De-abia așteptăm să îi sărbătorim pe următorii 5!

Distribuie articolul:Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *